Roosendaal

Voor elke reparatie

Als u op zoek bent naar een veelzijdige auto garage in de buurt van Roosendaal, dan moet u bij VDG Autoservice zijn. Wij zijn uw betrouwbare partner voor uw auto. Zo zijn wij aangesloten bij de BOVAG. En RDW erkend. Is het weer tijd voor een APK keuring? Die verzorgen wij graag. Maar ook voor chiptuning of airco vullen kunt u bij ons terecht. Vergeet ook niet onze goed gewaardeerde bandenservice. Of laat een storingsdiagnose voor uw auto uitvoeren. Kortom, voor elke soort reparatie kunt u vanuit Roosendaal naar VDG Autoservice komen!

Wat heeft u in Roosendaal nodig?

Weet u al wat u in Roosendaal nodig heeft? Nieuwe banden bijvoorbeeld? Schakel dan onze bandenservice in. Behoefte aan chiptuning? Ook dat pakken we graag voor u op. Is uw airco leeg? Dan kunt u bij ons uw airco laten vullen. Ongeacht het merk of type auto. Dat geldt overigens ook voor een storingsdiagnose voor uw auto. Kortom, welke reparatie of onderhoudsbeurt u ook voor ogen heeft: onze auto garage helpt u graag. Breng uw auto naar VDG Autoservice. Wij zijn gevestigd in Halsteren. Bij ons vindt u enkel vakbekwame en eerlijke monteurs. Zij letten altijd zeer goed op de veiligheid. Zowel van henzelf, hun collega’s en die van uw auto. Ook werken wij enkel met de beste en nieuwste apparatuur. Als dat u geen zeker gevoel geeft? Laat uw auto vanuit Roosendaal dus ook bij ons achter voor de APK keuring.

Een kwalitatieve keuring

Een APK Keuring bij VDG Autoservice is uitvoerig en eerlijk. Wij nemen er bijvoorbeeld zeer goed de tijd voor. Wij controleren alles. De vloeistoffen, de remmen, de lampen. Maar bijvoorbeeld ook de verkeersveiligheid, de milieubelasting en de registratie. Bent u bang dat u daardoor een erg grote factuur van onze auto garage in Roosendaal zult ontvangen? Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Al onze monteurs zijn namelijk uitermate eerlijk. Zij zullen nooit extra kosten in rekening brengen, als u auto uit Roosendaal nog prima in orde is. Alleen de punten die noodzakelijk gerepareerd moeten worden, brengen wij direct in rekening. Ook zullen wij u een complete beschrijving geven van de staat van uw auto. Geen verrassingen over een tijdje dus. Maak daarom snel een afspraak met onze auto garage. Wij zien u graag vanuit Roosendaal bij ons arriveren!

Diensten

  • Chiptuning
  • Bandenservice
  • Storingsdiagnose voor uw auto
  • APK Keuring
  • Powerflush

Bereikbaarheid

Bel VDG Autoservice via telefoonnummer 0164-211624 voor een afspraak. Met uw auto vanuit Roosendaal naar onze auto garage!

Roosendaal

Back to top