Onderhoud

Het periodiek controleren van vloeistoffen, remmen en lichten is essentieel voor de veiligheid van u en uw medepassagiers. Goed onderhoud heeft echter nog veel meer voordelen. Zo wordt de levensduur van uw auto verlengd, de kans op pech onderweg wordt verkleind en het milieu wordt ontlast. VDG Autoservice hanteert twee soorten onderhoudsbeurten: De kleine en de grote onderhoudsbeurt. Bij de kleine beurt worden de meest essentiële punten gecontroleerd zoals vloeistoffen, verlichting, remmen, ruitenwissers, schokdempers, filters en de uitlaat. De grote beurt is een stuk uitgebreider, hierbij wordt onder meer een nauwkeurige controle van het remsysteem uitgevoerd, hierbij worden de remmen gereinigd, gangbaar gemaakt en afgesteld. Bij reparaties krijgt u bovendien drie maanden BOVAG-garantie, zowel op de geleverde arbeid als op de gemonteerde onderdelen. (elektronische delen uitgesloten). U kunt de grote onderhoudsbeurt ook combineren met de verplichte APK-keuring, de APK-keuring is dan gratis.

Bij onze onze nieuwe garage aan de Koningsspil in Halsteren is uw auto in goede handen. Onze technici zijn goed opgeleid en werken met de nieuwste apparatuur, bovendien zijn alle autofabrikanten door nieuwe EU-wetgeving verplicht hun technische informatie en merktrainingen beschikbaar te stellen, zodat onze kennis altijd up-to-date is.

VDG Autoservice kan naast merkonderdelen ook huismerk onderdelen aanbieden. De huismerken die wij leveren zijn van hoge kwaliteit en technisch gelijkwaardig aan de merkonderdelen. Het verschil? Dat zit in de prijs. Huismerkonderdelen zijn vaak voordeliger.

Onderhoud

Back to top